Az atlétikáról, modellkedésről, jogról……

10 éven keresztül atletizáltam. Először még csak általános iskola alsó osztályában, később már a BEAC közép- és hosszútávfutó szakosztályában, ahol egészen 2016-ig versenyeztem. Főbb versenyszámom nem volt, sok különböző távon indultam a 200-tól az 5000 méterig. Csapatban több Budapest bajnoki címem is van, szinte minden évben nyertünk valamit. Fantasztikus edzőim és remek csapattársaim voltak. A családomban sok sportoló van/volt, szinte mindenki sportolt valamit, például anyukám évekig úszott, nagymamám pedig sikeres tornász volt. Ahogy kezdtem felnőni egyre kevésbé vettem rá magamat arra, hogy a délutánjaimat a pályán töltsem, mert sok volt a tanulni való is és közben rájöttem, hogy nem a sportban képzelem el a jövőmet, ekkor felhagytam a versenyszerű futással.

Amikor kicsi voltam pontos elképzeléseim voltak az életről. A legtöbb 7 éves balerina vagy modell akar lenni én viszont ügyvéd. Elég sokáig ebben a hitben éltem, kicsit még a mai napig is. Ahogy kezdett kialakulni a saját egyéniségem és gondolkodásom egyre inkább elkezdett érdekelni a divat. Először a divatba szerettem bele és innen egyenes út volt a modellkedés felé, mivel mindig szerettem a középpontban lenni és szépen pózolni szép ruhákban. Soha nem az érdekelt, hogy mennyit keresek, annál inkább az, hogy amit csinálok az előrébb visz-e vagy sem. Ha nekem azt mondanák, hogy csinálna velem egy fotózást a Vogue, de én ezért nem kapok egy forintot sem, megkérdezném, hogy mikor van a fotózás. Szerintem ebben a szakmában az rég rossz, ha csak a pénzt nézzük, ezt élvezni kell, mert a képről rögtön lejön, hogy szívvel csinálod-e vagy sem.

Jelenleg médiát tanulok a Csik Ferenc gimnáziumban, 11.osztályos vagyok. Mindig fontos volt számomra a tanulás, mindig próbálok a legjobbra törekedni és ez egész jól ment eddig. Nagy álmom, hogy modellként helyezkedhessek el a jövőben, de természetesen ez egy álom amiért harcolnom kell továbbra is. Terveim között szerepel még a marketing is, illetve továbbra is húz még egy kicsit a szívem a jog felé, de hogy a végén melyik mellett döntök az még a jövő zenéje.


Fotó: Gondy Hajnalka

 


Fotó: Szatmáry Péter

 


Fotó: Száraz Tamás

 


Fotó: Mészáros János

 


Fotó: Mészáros János

 


Fotó: Mészáros János

 


Fotó: Mészáros János

 


Fotó: Gondy Hajnalka

 Címlapkép: Szatmáry Péter