Dudás Annával, a 21 éves kecskeméti szépséggel ültünk le a földön, hamarosan már csak a levegőben tudjuk ezt vele megtenni.

Jársz szépségversenyekre, mióta és milyen tapasztalataid vannak? Modellkedsz is, ez egy fiatal, csinos lány szórakozása, vagy több ennél?

Elég korán csöppentem bele a szépségversenyek világába, talán 16 lehettem, mikor az egyik barátnőm mondta, hogy jelentkezzünk. Szépségversenyeknek van pozitív és negatív oldala is, egyrészről jó érzés ha szépnek találnak, másrészt sokszor igazságtalannak érzed azt, hogy minden embernek más a szép fogalma. Eddig sokszor megkaptam, hogy én voltam a legszebb lány, de sohasem lehettem első a szőke hajam miatt. Ennek ellenére nekem ezekből a versenyekből azt lehet mondani, hogy szinte csak hasznom volt, pl. sok fotós keresett meg, hogy szeretnének velem dolgozni. Legutóbb a tavalyi Miss Universe Hungary győztesével voltam egy bikinikatalógus fotózáson, ezt is egy szépségversenynek köszönhettem. A modellkedést mindenképpen hobbiként szeretném csinálni, különösebb célom nincs vele. Fotózásokat nem lehet sokáig csinálni, hiszen hamar kiöregszik az ember belőle. Stewardess-nek tanultam, mindenképpen ebben a szakmában fogok elhelyezkedni, de ha lesz időm mellette elvállalok majd pár fotózást. Általában a ruhás fotózásokra mondok igent, néha bikinire is. Aktot nem vállalnék, számomra ez már túlzás lenne. Szerintem sokkal titokzatosabb, izgalmasabb marad egy modell, ha nem mutatja meg teljesen magát.

Szépséged, megjelenésed önmagáért beszél. Sokat adsz magadra (fodrász, kozmetika, szoli, sport, étkezés…)?

Természetesen, mint minden nő én is szeretek adni magamra Hála Istennek olyan alkatot örököltem, hogy nincs szükségem diétára, szeretek jókat enni. Szívesen járok futni, de csakis a természetben, irtózom a konditermektől. Egy hónapban egyszer járok fodrászhoz és kozmetikushoz, a szoláriumot nem szeretem. Ruházkodásra viszont elég sokat költök, szeretem az egyedi darabokat.Fotók: Parrag R Arnold


Itt van egy szép, értelmes lány, ettől a típustól félnek, tartanak a pasik, megközelíthetetlennek tartják, te is tapasztaltál ilyent?

Sajnos igen, a legnagyobb probléma, hogy az emberek külsőségek alapján ítélnek, és anélkül, hogy váltottak volna az illetővel pár szót, félnek tőle vagy éppen elítélik.

Te is sokszor kapod, kaptad meg a buta szőke lány jelzőt?

Természetesen. Az emberek külsőségek alapján ítélnek, Magyarországon különösen ilyenek az emberek.

Visszatérve a férfiakra, milyen pasik jönnek be? Romantikus alkat vagy?

Nem mondanám, hogy annyira romantikus alkat vagyok. Legfontosabb számomra az intelligencia és a megjelenés. Szeretem, ha egy férfi ad magára, határozott, lehet kicsit macsós. Mellesleg annak a híve vagyok, hogy legyen meg első látásra a szikra. Ha randin vagyok szeretem a hosszú tartalmas beszélgetéseket egy kávé mellett.

Sokszor elhangzik, hogy a pasikat a hasunknál fogva lehet megfogni, szerinted is? Mennyire vagy otthon a konyhában, szeretsz sütni, főzni?

Egyelőre csak próbálkozom a sütéssel/főzéssel több kevesebb sikerrel. Ha az általam szeretett férfi jóízűen eszik az ételből, amit készítettem, akkor biztosan tartós lesz a kapcsolatunk.


Fotó: VR Photography

Stewardess leszel, hogy és miként választottad ezt a szakmát?

Kb 3 éves lehettem mikor először utaztam repülőn. Sokat utazom a családommal, imádok repülni. Mindig irigykedve néztem a repülőtéren a légiutas-kísérőket, ahogyan vonultak a pilóták mellett, ekkor lett számomra egyértelmű, hogy ezt a szakmát választom. Egyébként a stewardess-képző sulival végeztem, jelenleg pár vizsgám van még a légügyi hatóságnál, szeptemberben már el is kezdhetnem a munkát. Számomra tulajdonképpen egy szépségverseny és a repülő teljesen ugyanaz, mindkét helyen a kifutón vagyok.

Több egzotikus országban megfordultál már. Nőként láttál, tapasztaltál érdekes, furcsa dolgokat?

Igen. teljesen más normáik vannak, ami egy európai ember számára felfoghatatlan. Például az, hogy milyen elnyomásban élnek ott a nők.

Elégedett vagy az életed eddigi részével? Következő három nagy célod?

Nem, mert az ember úgy van kitalálva, hogy sosem elég neki ami van, ez motivál minket, mindig valami újat akarunk. Három nagy célom beutazni a világot, későbbiekben családot alapítani, és az összes macskát megmenteni, aki rászorul