Kevés szöveg, de annál több fotón keresztül mutatjuk be Gergő Virág Lillát, Marcali 20 éves szépségét, a jövő pszichológusát.

Mitől meddig, és mit sportoltál, milyen eredményekkel? Mikor és miért hagytad abba a sportot? És most milyen rendszerességgel mit sportolsz, mozogsz?

Általános iskola első osztályban kezdtem kézilabdázni, illetve atletizálni. Jó kis csapat voltunk együtt és szerencsére a pályán kívül is megértettük egymást. Nagyon sok kupán vettünk részt, diákolimpiákon és különböző országos megmérettetéseken, de talán a legemlékezetesebb számomra a 2012-ben nyert diákolimpiai bajnoki cím. Szinte minden évben részt vettünk ezen az eseményen, de először sikerült ilyen komoly eredményt elérnünk. A gimiben megismerkedtem a strandkézilabdával is, és ott is kipróbáltam magam. A homokon is nyertük a diákolimpiát még 2014-ben, majd az azt követő évben másodikok lettünk. A kézilabda mellett az atlétika is kiemelt szerepet játszott az életemben, főként a gerelyhajítás. Imádtam sportolni és mozogni, de sajnos a tanulmányaim miatt 2017-ben abba kellett hagynom a csapatsportot, mert Pécsre kerültem tanulni. Itt már csak magam járok le egy edzőterembe, ha az időm engedi, de imádok kint a szabadba futni is. Néha jólesik az iskola után kicsit kikapcsolni. Ha itthon vagyok, akkor TRX-re megyek el, általában minden héten.

A pécsi egyetemen pszichológiát tanulsz. miért pont ezt a hivatást választottad?

Soha nem álltak tőlem messze az ezzel kapcsolatos dolgok. Szerettem ilyen témájú könyveket olvasni vagy akár filmet nézni, szóval nem volt kérdéses, hogy majd milyen pályát választok. Mindig is érdekelt, és emellett szeretek az emberekkel foglalkozni, szeretnék segíteni nekik ahogy csak tudok.

Nem modellkedsz, ennek ellenére remek, nagyszerű képek készültek rólad, soha nem érdekelt a modellkedés, vagy ha kapnál egy felkérést, akkor……?

Igen, nem modellkedem, csak egy fotós ismerősömmel szoktunk néha csinálni pár képet. Érdekeltek mindig is a fotózások, de nem éreztem, hogy én modellként szeretném folytatni az életemet, de ettől függetlenül szívesen állok a fényképezőgép elé.

Fotók