Séta a veszprémi Kovácsics Virággal, a 193. Anna-bál keretében megrendezett szépségverseny 2. udvarhölgyével.

a mai modern világban, amikor a hagyományok, tradíciók nem számítanak, mit jelent egy mai fiatalnak az Anna-bál?

Azt gondolom, hogy a mai modern világban a harmonikus család hosszú távú fennmaradásának egyik feltétele a hagyományok megtartása. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen családomnak köszönhetően az ünnepeket a hagyományok szerint ünnepeljük kiskorom óta. Az Anna-bál egy csodálatos esemény, amely felidézi a régi korok szépségét és pompáját. Egy mai fiatalnak sok mindent jelenthet a bál, de ami biztos, hogy egy életre szóló élmény marad minden korosztálynak. Az Anna-bál visszarepít minket a reformkorba és átélhetjük annak a kornak a szépségét.Milyen volt a bál és a szépségverseny

Most vettem először részt a bálon. Már tavaly is tervezgettük a párommal, de valahogy elsiklottunk a megvalósítás felett. Idén viszont mindketten erősebben ragaszkodtunk ahhoz, hogy betekintést nyerhessünk a régebbi korok káprázatos világába. Maga a bál egy csoda. Itt minden a szépségről szól, legyen az zene, tánc vagy éppen a hölgyek. Az éjfél után történő bál szépe választás pedig az est fénypontja. Nem igazan nevezném szépségversenynek, hiszen az esemény nem erről szól. Amikor megtudtam, hogy bekerültem a legszebb bálozok (idén holtverseny miatt 16 lány) közé nagyon boldog voltam. Szerintem mindenki számára ez egy pozitív visszajelzés a külvilágtól. Elégedett vagyok, hogy második udvarhölgy lettem a 193. Anna-bálon, hiszen rengeteg szép és csinos hölgy közül választott a szakmai zsűri top 3-ba.A hagyományoknak megfelelően a bál másnapján a 3 leszebb hölgy sétakocsikáz Füred utcáin. Tetszett?

Másnap korán keltem, mivel délelőtt fél 10-re már Balatonfüreden kellett lennem, sminkben, tökéletes frizurával és a báli ruhámban. A sétakocsikázás kisebb-nagyobb megálokkal nagyjából 2 órás volt. Egy életre szóló élmény volt számunkra. A lovak, a hintok gyönyörűek voltak és a kocsisok is az eleganciáról tanúskodtak. Először a füredi polgármesteri hivatalnál álltunk meg, ahol Boka István köszöntött bennünket egy-egy pohár pezsgővel, majd a rövidebb beszéd után tovább hintoztunk a kempingbe. Itt is rengeteg turista és kíváncsiskodó várt minket, akikkel közös képeket készítettünk. A végállomás a Halászkert étterem előtt volt, ahonnan gyalog vezetett az utunk a Vitorlás étteremig a Tagore sétányon keresztül. Egyszóval meseszerű volt!Modellkedés, sport, tánc…?

Kiskorom óta érdekel a szépségipar és már tavaly óta fontolgatom, hogy kipróbáljam magam ezen a területen is, de egyelőre nem érzem magamat teljes mértékben késznek a feladatra, hiszen maximalista létemre a legjobbat szeretném kihozni magamból. De, igy is nagyon sok feladat vár rám az életben, mivel idén szeptemberben kezdem meg az első évemet joghallgatóként az ELTE-n. A sport mindig is meghatározó része volt az életemnek Kiskoromban több sportágban is kipróbáltam magam, pl. versenyszerűen gumiasztaloztam, atletizáltam és úsztam, sőt társastáncoltam is. Az utóbbi időben futok, spinningre járok és teniszezek, de mindig nyitottnak érzem magam egy új sportág kipróbálására.Milyen eredmények, sikerek vannak mögötted?

Kisebb koromban a versenyszellem sport terén jobban áthatott, mint most. Régebben trampolin versenyekre is jártam, ahol volt, hogy dobogós helyezéseket is értem el, de több diákolimpián is részt vettem kisebb-nagyobb sikerrel. Teniszeredményeim közül a megyei bajnokság volt talán a legkiemelkedőbb, ahol egyéniben arany- és párosban bronzérmet hozhattam el. Azóta inkább a szellemi fejlődésre fektettem a hangsúlyt. Idén érettségiztem és már két felsőfokú nyelvvizsgám is van, melyek számát gyarapítani szeretném a jövőben, mert imádok új nyelveket megtanulni, elsajátítani. Szeptemberben pedig az ELTE Állam- és Jogtudományi karának leszek a tagja, de a sok tanulás mellett a rendszeres mozgásra is fordítok időt. Teniszezni es konditermi edzésekre fogok járni.