Szabó Jordánával találkoztunk a Vas megyei Szelestén, beszélgetés mellett készítettünk róla fotókat is


A 23 éves szombathelyi lány a mindennapi munka mellett modellkedik, sminkel, műszempillákat rak fel, a jövőben divattervező szeretne lenni….És még fotózni is szeretne megtanulni.

Ma sok mindennel foglalkozol, sok minden érdekel, de kislányként milyen terveid voltak?

Kislányként szerintem sokan akartunk balerinák lenni, köztük én is. Viszont mégsem kezdtem bele. Nagyon sok minden érdekelt már akkor is, így mindig nehéz volt döntenem, mit is kezdjek magammal.

Maradjunk még egy picit a múltban. Ma egy csinos, jó alakú lány vagy, ez kislányként is igaz volt rád?

Vékony voltam általános iskola végéig, utána jött egy törés az életemben, ami miatt kevésbé figyeltem oda az alakomra. Viszont középiskola utolsó éveiben neki álltam napi szinten futni és edzeni. Egy év alatt sikerült vissza nyernem az alakomat.A sporttal, a tánccal milyen kapcsolatod van/volt?

Sportolni mindig is szerettem. Kiskoromba úszó táborokba jártam bátyámmal. Röplabda tagozatra jártam az általánosban, mellette fociztam és vízilabdáztam is. Pár éve a futás az egyik kedvencem, nemrég pedig belekezdtem a felnőtt balettba is, amit nagyon megszerettem.Mikor kezdet el érdekelni a modellkedés?

Igazából hobbiból szoktam modellkedni, ha éppen valaki felkér A modellkedés talán akkor kezdett el érdekelni, amikor elkezdtem nézi a “Topmodell leszek” műsort. Kálovics Szilvia kért fel először modellt állni, nagyon jól is éreztem magam. Sokat tanultam tőle. Azért szeretek modellkedni, mert mindig más stílust tudok kipróbálni, akár egy erősebb sminkkel, akár egy extrémebb háttérrel. Megvan az árnyoldala is, mert sok a rossz indulatú és féltékeny ember. De meg lehet szokni.

Pl. fotózásokon szoktál sminkes is lenni…..?

Igen, Markó Éva sminkmesternél tanultam meg sminkelni. Mellette műszempillákat is elkezdtem felrakni.Jövőben divattervező szeretnél lenni, ez mikor ért meg benned?

Kiskorom óta rajzolok, másolásokkal kezdtem. A tervezés akkor kezdett el érdekelni, miután láttam Coco Chanel életéről szóló filmet. Azóta is az első számú kedvenc tervezőm. Későbbiekben a divattervezői szakot szeretném elvégezni és majd üzletet nyitni. Fotózni is szeretnek megtanulni.

Még több kép


Fotók: sportportre.com