A 29 éves Lakatos Lászlót, a fotóst, a fodrászt mutatjuk be, aki hol lányokról készít fotókat, hol Nánási Pál modelljeinek készíti el a frizurájukat.

Kérdeztük az első lépésekről, mely témák érdeklik, a jelen munkáiról, jövőbeli terveiről.

Hosszú évek óta dolgozom híres fotósok mellett, mint fodrász. Mindig csodáltam őket. Már a középiskolában is érdekelt ez a dolog, a rajzolás és a festészet mellett. Minden olyan művészet érdekel, ahol valami maradandót tudok alkotni, érzelmeket kifejezni, de csak majdnem 30 évesen éreztem magamban azt, hogy na most bele is vágok.

Tavaly márciusban vettem egy használt régi gépet, és azóta ismerkedünk. Fogalmam sincs mit csinálok, és hogyan, csak csinálom.

A portré számomra a legizgalmasabb, de nagyon érdekel minden más téma is, egyelőre a technikai háttere nincs meg, hogy továbblépjek. A munkám miatt nagyon sok szép lánnyal találkozom, ezért nem nehéz találnom modellt. De az utóbbi időben már sok levelet is kaptam, hogy szívesen állnának modellt. Hiszen a legtöbb lány szeretne magáról szexi képeket. A fehérneműs fotózás velem valahogy mindig egyszerű, talán a kisugárzásom nyugtatja meg a lányokat. Aktot is készítettem már, nagy kihívás, hisz a művészi akt csodálatos, a női test szépsége leplezetlenül. Ezeket én sosem erőltetem, a lényeg, hogy a modell kényelmesen érezze magát. A modelljeim -talán 2-3 kivételével- hétköznapi lányok, akik nem modellek, nem modellkednek.

Jelenleg főállásban a Zsidróban dolgozom, mellette Nánási Pálnál dolgozom fodrászként, továbbá Ördög Nórának és a TV2 különböző műsoraiba készítek frizurákat, pl Vigyázat, gyerekkel vagyok, A Nagy Duett……
Vannak almaim: szeretnék fotós lenni, és csak ezzel foglalkozni a jövőben. Egy külföldi iskola, egy saját műterem is szerepel a terveim között. Ezekért kelek fel minden reggel.

Munkái:


Kövess minket