Gömbi Jarmilát, a 22 éves fitnesz (bikini) modellt mutatjuk be. Beszélgettünk vele a szépségversenyekről, a fitneszről, a hétköznapokról, a céljairól.

Jarmila a színpadon.
Fotók: Várszegi Gábor

Kislányként nem igazán a szépségversenyek érdekeltek, Bikini modellek és a Playboy nyuszik világa vonzott. Példa képem sokáig Larissa Reis volt, aki megőrizte a harmóniát az izmos, sportos alak és a nőies, vonzó külső között.

Több megkeresés után vettem részt kisebb szépségversenyeken is.
- Miss Europe Continental Hungary-n különdíjas lettem, Miss Beauty Face 2015,
- Miss Hungary-n top 6 közé sikerült jutnom.

Ezek után váltottam a fitness versenyzésre. Magasság szempontjából is számomra szerencsésebb választás, hiszen nem a kifutós modellek közé születtem. Devecserből 4 éve költöztem fel Budapestre, ekkor kezdtem el edzőterembe járni. Megszerettem ezt a légkört és a minden napjaim részévé vált. Sajnos eleinte nem figyeltem az egészséges táplálkozásra, így sok változást persze nem értem el. Később Balogh Sándor megkeresésére az All Star Team csapatához igazoltam le, és az ő segítségével készültem fel a versenyekre. A versenyzés számomra megkönnyítette a diétát, és az időpont által volt egy bizonyos időintervallum ami alatt teljesítenem kellett a formai elvárásokat. Színpadon szerepelni, versenyezni már kislányként is szerettem. Szeretek a középpontban lenni, szerepelni. Meg sportolni is, mindig is fontosnak tartottam a mozgást, korábban röplabdáztam.

Az első versenyem 2016-ban IFBB magyar bajnokság volt, itt 2. helyezést sikerült elérnem felnőtt bikini fitness kategóriában. Így kvalifikáltam az Eb-re. 2017-ben nyári versenyeken vettem részt: BioTechUSA- FitBalance Beach Body-n és a Scitec Muscle Beach-en is 2. helyezést értem el. A dobogós helyezések mögött több év kemény munkája áll, a súlyzós edzések és a szigorú diéták.

Jarmila, mint modell.


Sokat teszek az egészségemért. Nagyon fontos számomra az egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás, így jobb a közérzetem is. Mikor időm engedi a hétköznapokat kardióval kezdem. Mindezek mellett természetesen figyelek a bőröm egészségére is. Megelőzés híve vagyok, későbbiekben ne a problémák eltűntetésével kelljen bajlódni.

Elégedett teljes mértékben nem vagyok, hiszen sok mindent szeretnék még elérni, fejlődni, a lehető legjobbat kihozni magamból. Mindig tűzők ki magam elé célokat. Jelenleg készülök a tavaszi, nyári fitnesz szezonra. De a művészet is érdekes számomra, kiskorom óta foglalkoztat. Művészeti iskolába jártam, választott érettségi tárgyam is művészet történelem volt. Ezen a téren szeretném fejleszteni magam (illusztráció, lakberendezés..). Fodrászként dolgoztam, versenyeztem is. Jelenleg műkörmös vagyok, gimis éveim alatt hobbiként szerepelt ez az életemben. A munka mellett rendezvényeken hostess/modell munkákat vállalok. Számos autós rendezvényen dolgoztam modellként, Hungaroringen AMTS-en, szerepeltem Harley-Davidson naptárban, illetve láthattok majd a 2018-as Bárdi Autó naptárában is.

Kövess minket