Milyen éved volt? Aki válaszol: Törökgyörgy Adrienn a 10-szeres hódmezővásárhelyi fit-kid Euróba-bajnok.

A 2018-as évem kicsit számomra gyengébbnek sikerült, véleményem szerint, mivel tavasszal érettségiztem, meg nyelvvizsgám is volt és ősszel az egyetem elkezdésével sem lett egyszerűbb. Időm nagy részét Szegeden töltöm mostanában, ezért az edzéseket kicsit nehezebb összeegyeztetni, viszont a helyzethez képest a lehető legtöbbet próbáltam kihozni magamból.Tavasszal az egyéni versenyeken 2. és 3. helyeket értem el, csapattal pedig az elsőtől a hatodikig minden előfordult. Az őszi versenyszezont egy egyéni 1. hellyel kezdtem, amire nem is számítottam, mert viszonylag hamar volt a verseny és kb. negyed annyit tudtam edzésekre járni, mint a többiek.

Ebből tanulva, „felturbóztam” az Eb-re készülést és ugyan az egyéni döntőbe nem jutottam be, de a csapatok sikerült két aranyat és egy 4. helyet sikerült bezsebelni. Az egyik csapatunk az Euróba-bajnokság előtt 2 héttel kapta a hírt, hogy egy visszalépés miatt indulthat.

Ezek után még volt egy magyar bajnokság, ahova már kicsit kevesebb lendülettel mentünk a majdnem 4 hónapos húzás végén. Ezt a csapatversenyt egy-egy arany- és ezüstérem. mellett egy 4. hellyel zártuk.2019-nek még felkészültebben futok neki, és szeretném magamból kihozni a maximumok maximumát, mivel már kezdek kiöregedni ebből a sportágból és kezdem érezni az utolsó versenyek lehetőségét. Jelenlegi tervezetek szerint a tavasszal 5 verseny vár ránk, ahol az őszi verseny eredménye alapján, egyéni kategóriában ismét összetett magyar bajnok lehetek. Számomra a felkészülés már most elkezdődött, hiszen a téli „leállás” után ismét jönnek az edzések és mellette a rendszeres konditermi plusz munka. Az első versenyünk április 6-án lesz, és már akkorra komoly célok vannak a szemem előtt, az őszi Európa-bajnokságról nem is beszélve.


Adriennel tavaly itt beszélgettünk a pályafutsásáról.