A Győr megyei női kézilabda bajnokság egyik legfiatalabb kapusát, a bősárkányi 16 éves Büki Barbarát kerestük fel.

Császár Zsófiával, a Haladás NB I/B-s női kézilabdacsapatának 21 éves irányítójával beszélgettünk, és készítettünk róla fotókat.

A 20 éves Mátyás Fannit, a Lenti női kézilabdacsapat gólzsákját kerestük meg.

A csornai 26 éves Horváth Kata egy éve a hegykői kézilabdacsapat kapusa, előtte Szany kapuját védte. Tavasszal a negyedik helyen fejezték be a Győr megyei bajnokságot.

A 16 éves Gajdos Dorottya Fannival beszélgettünk, a Szentendre strandkézilabda világbajnokával.

Kézilabdáról, fociról, rajzolásról a soproni Mittler Szabolccsal, a hegykői kézilabdacsapat 24 éves játékosával.

10 év után újra NB II-es kézilabdacsapata van Zalaegerszegnek. A csapat 33 éves meghatározó játékosával, Jáger Mariannával beszélgettünk.

A 22 éves Lőcse Norbert, a hegykői férfi kézilabdacsapat erőssége, a Győr megyei bajnokság gólkirálya, a TV2 Akadémia sportriporter szak tanulója.

Július közepén világbajnok lett a magyar ifjúsági strandkézilabda válogatott. Benzsay Rebekával, a Szentendre 17 éves – már világbajnok- játékosával ültünk le.

A somogyzsitfai 18 éves Buzás Dorottya Marcaliban ismerkedett meg a kézilabdával, ma a Hévíz játékosa. A csinos sportolóval beszélgettünk és készítettünk róla fotókat.

A 23 éves Tóth Szabina a teremben Tökölt, a strandon az OVB Beach Girls (strand)kézilabdacsapatát erősíti.

Ajka kézilabdacsapata nyerte az NB II Észak-nyugati csoportját. A sikerhez a csapat második legeredményesebb játékosa,a 25 éves Vadkerti Attila 81 góllal járult hozzá, aki több száz km-t utazik egy-egy edzésért, meccsért.

A 14 éves Horváth Flóra lett a Győr megyei felnőtt női kézilabda bajnokság gólkirálynője, a 15 éves Pődör Petra pedig második.

Győrújbarát bajnokait faggattuk.

A lébényi kézilabda-diadal után.

Szombaton a fiúk, vasárnap a lányok nyerték meg a Győr megyei kézilabda bajnokságot.

A felnőtt NB I/B-ben, az NB II-ben és az ifisták is megelőztek mindenkit.

Este a lányokon a sor!

Elfogytak a szavak, örömkönnyek folynak. Bronzérmesek lettek a Győr megyei bajnokságban.

Vasas női kézilabdacsapata vasárnap a bajnoki címért lép a pályára, a sorsdöntő meccs előtt kerestük meg a csapat 23 éves játékosát, Katona Lizát.

Alkategóriák

Kövess minket