Egy kis beszélgetés a 17 éves pannonhalmi Kelemen Alexandrával, az NB I-es mosonmagyaróvári kézilabdacsapat ifi játékosával.

A bősárkányi Török Nárcisz a napokban lesz 16 éves. Három éve a felnőtt kézilabdacsapat tagja. Jelenleg a Győr megyei felnőtt bajnokság második legeredményesebb játékosa.

A 20 éves nádasdi Adorján Kinga 2011 óta az NB II-es körmendi felnőtt kézilabdacsapat meghatározó átlövője. Az elmúlt hat évben 764-szer volt eredményes bajnoki -junior, felnőtt- mérkőzésen.

Szlukovényi Nikolettel, az NB II-es Komáron 20 éves kézisével beszélgettünk.

A 23 éves hegykői Kelemen Hanna 34 góllal vezeti a Győr megyei női kézilabda bajnokság góllövőlistáját.

A 23 éves Komsa Nikolettel, az NB II-es Inárcs-Örkény kézisével beszélgettünk a sportról, a kézilabdáról és a pályán kívüli dolgokról…

Az NB I-es Mosonmagyaróvár fiatalja vezetik a felnőtt megyei női kézilabda bajnokságot (4 meccs 4 győzelem). A 16 éves Szerző Laura 12 góllal járult hozzá a sikeres kezdéshez.

A Győr megyei női kézilabda bajnokság egyik legfiatalabb kapusát, a bősárkányi 16 éves Büki Barbarát kerestük fel.

Császár Zsófiával, a Haladás NB I/B-s női kézilabdacsapatának 21 éves irányítójával beszélgettünk, és készítettünk róla fotókat.

A 20 éves Mátyás Fannit, a Lenti női kézilabdacsapat gólzsákját kerestük meg.

A csornai 26 éves Horváth Kata egy éve a hegykői kézilabdacsapat kapusa, előtte Szany kapuját védte. Tavasszal a negyedik helyen fejezték be a Győr megyei bajnokságot.

A 16 éves Gajdos Dorottya Fannival beszélgettünk, a Szentendre strandkézilabda világbajnokával.

Kézilabdáról, fociról, rajzolásról a soproni Mittler Szabolccsal, a hegykői kézilabdacsapat 24 éves játékosával.

10 év után újra NB II-es kézilabdacsapata van Zalaegerszegnek. A csapat 33 éves meghatározó játékosával, Jáger Mariannával beszélgettünk.

A 22 éves Lőcse Norbert, a hegykői férfi kézilabdacsapat erőssége, a Győr megyei bajnokság gólkirálya, a TV2 Akadémia sportriporter szak tanulója.

Július közepén világbajnok lett a magyar ifjúsági strandkézilabda válogatott. Benzsay Rebekával, a Szentendre 17 éves – már világbajnok- játékosával ültünk le.

A somogyzsitfai 18 éves Buzás Dorottya Marcaliban ismerkedett meg a kézilabdával, ma a Hévíz játékosa. A csinos sportolóval beszélgettünk és készítettünk róla fotókat.

A 23 éves Tóth Szabina a teremben Tökölt, a strandon az OVB Beach Girls (strand)kézilabdacsapatát erősíti.

Ajka kézilabdacsapata nyerte az NB II Észak-nyugati csoportját. A sikerhez a csapat második legeredményesebb játékosa,a 25 éves Vadkerti Attila 81 góllal járult hozzá, aki több száz km-t utazik egy-egy edzésért, meccsért.

A 14 éves Horváth Flóra lett a Győr megyei felnőtt női kézilabda bajnokság gólkirálynője, a 15 éves Pődör Petra pedig második.

Alkategóriák

Kövess minket