Inárcs-Örkény női kézilabdacsapata nyerte az NB II déli csoportját.

Komsa Nikolettel ősszel már beszélgettünk, most a szezon végén is felkerestük.

Őszi interjúért kattints a képre.


Kézilabdapályák bombázói – Komsa Nikolett


Őszi beszélgetésünkből:

Tavaly a csapat harmadik lett, az idén öt meccs után 5 győzelemmel álltok a tabella élén. Most sikerülhet a bajnoki cím?

Már tavaly is cél volt, hogy megnyerjük a bajnokságot és visszakerüljünk, de sajnos akkor ez nem jött össze. Elég vegyes volt a csapat összeállítása, sok helyről érkeztek játékosok. Idén úgy érzem, hogy idén sokkal összeszokottabb lett a társaság, jobban kiismertük egymást a pályán. Örülök a jó kezdésnek, remélem ilyen lesz a folytatás is.Ilyen lett. 21 győzelem mellett csak egyszer kaptatok ki. Toronymagasan nyertétek meg a bajnokságot.

Igen, de ez az év sem volt egyszerű. Több erős, irányító típusú játékost igazoltunk, ebből kifolyólag voltak problémák is csapaton belül. Valahol kihívás is volt, így végig vinni az évet. Óriási meglepetés még számunkra is, hogy csak egy vereséget szenvedtünk. A fontosabb mérkőzéseken össze tudtuk szedni magunkat. és egy csapatként tudtunk harcolni, játszani.

Volt nagy buli?

Nagy buli még nem igazán volt, de a bajnokság közben többször is ünnepeltünk már egy jó pezsgőzéssel. Évzárónk még csak most lesz. azt beszéltük a csapattal, hogy utána megyünk el ünnepelni közösen.


Aranyos testvérek: Klaudia és Nikolett


Saját teljesítményeddel is elégedett vagy?

Idén ismét sikerült túl vállalnom magam. Kézilabdázom és dolgozom, emellett még két iskolát, jogosítványt, és néhány továbbképzést is bevállaltam, mozgalmas szezon volt. Ennek ellenére megpróbáltam 100 %-ot nyújtani, ami nem mindig sikerült, viszont egy biztos, mindig küzdöttem és soha nem adtam fel. De nem vagyok elégedett magammal. Jövőre ennél több figyelemre, pontosságra, koncentrációra lesz szükség.

Mi úgy gondoljuk, hogy aki megnyer egy adott bajnokságot az vállalja a magasabb osztályt. Ti feljebb mentek? Játszanál újra az NB I/B-ben?

Így gondolom én is, és ez is volt a tervünk, a tervem. A későbbiekben kiderült, hogy a vezetőség ezt nem így gondolja, és pénz se lenne erre. Természetesen vissza szeretnék menni az NB I/B-be játszani, ezért is volt számomra fontos ez a bajnokság, a győzelem.Ha maradtok az NB II-ben, akkor is maradsz?

Nem tudom még mi lesz, hogy hol fogok játszani. Majd idővel eldől.