A 17 éves Dorner Dóra, Nagykáta, Tápiószecső érintésével érkezett az MTK labdarúgócsapatához.

Molnár Ramónával a csepregi női fociról.

A 32 éves Csordás László, a répcelaki labdarúgócsapat legeredményesebb játékosa elhagyta a város csapatát, és a közeli Dénesfára, a megye II-be igazolt.

Niksz Tamás, a Körmend 31 éves támadója Táplánszentkereszten, Vasszécsenyben, Bükön, Simaságon rúgta a bőrt, illetve egy évet Ausztriában töltött el. Az elmúlt 10 évben hatszor volt bajnok, illetve gólkirály.

Németh Loretta a helyi általános iskolában, Kapuváron kezdett el focizni, majd Győrben az ETO-ban folytatta, nyártól a ciprusi bajnok, az Apollon Ladies támadója.

Az ajkai női focisták tavasszal negyedszer végeztek a megyei labdarúgó bajnokság élén. A csapat támadóját, a döntő gól tulajdonosát, a 19 éves Korcsmáros Katrint kerestük fel.

Vas megyei labdarúgó bajnokságot imponáló fölénnyel nyerték meg.


Tóth Tímea, az NB II-es Balatonfüred labdarúgócsapatának a 16 éves védője.


A Balaton északi partján nyáron két hétvégén, 15 kategóriában rúgják a bőr fiúk, lányok, U7-től a veteránokig. A torna egyik szervezője, Szabó Henriett mutatta be számunkra az eseményt.


A 20 éves Fülöp Eszter a celldömölki kézilabdacsapat kapusa volt, ma készenléti rendőrség futsalcsapatának a kapuját őrzi, a MEFOB-on sorra nyeri judo versenyeket.


Az újonc Balkány vezeti a Szabolcs megyei labdarúgó bajnokságot, lassan két éve nem kaptak ki bajnoki meccsen. Lippai Tibor: Ha már ilyen előkelő helyen végeztünk ősszel, miért ne céloznánk meg a bajnoki címet.


Persze nem! De 2016-ban nagyon eredményesek voltak az biztos. Több mint egy éve veretlenek.


Rábapaty labdarúgói a harmadik helyről várják a tavaszi folytatást a megyei bajnokságban.


Körmendi labdarúgócsapat nem mindennapi sorozata: tavaly szeptember óta nem veszítettek pontot. Makai István: szeretnénk még ezt a nagyszerű menetelést tovább fokozni.


A csornai Csibi Nóra Rita focizik és edzi a fiatal lányok, fiúkat.


A 19 éves Kaján Zsanett a Fradi és az MTK labdarúgója volt, nyártól már Amerikában rúgja a bőrt…


A 22 éves Pinczés Balázs a Győr megyei Bőny labdarúgója: Álomszerű, hogy a futsallal való megismerkedésem és most az NB I-be való jutás között csupán 4 év telt el.


Szórádi Nikolett, a Győri ETO futsalcsapatának a 30 éves válogatott védője.


Diószegi Fanni Pilisvörösváron ismerkedett meg a focival, majd 8 évig Ferencvárost, 2 évig az MTK-t erősítette, nyártól Idegenlégiósnak áll.


A 18 éves Gruber Brigitta Veresegyházán a fiúk között kezdett el focizni. 2013-ban érkezett a Fradiba, ma magyar bajnok, kupagyőztes, korosztályos válogatott!

Kövess minket