Persze nem! De 2016-ban nagyon eredményesek voltak az biztos. Több mint egy éve veretlenek.

Három olyan magyar labdarúgócsapat van az első négy osztályban, akik 2016-os évet veretlenül tudták le.

Körmend labdarúgócsapat imponáló fölénnyel vezeti a Vas megyei bajnokságot. A bajnokság címvédője a 15 őszi forduló során 14-szer nyert, egyszer ikszelt. Utoljára 2015. szeptemberében kaptak ki (Répcelak-Körmend 1-0). Azóta lejátszott 38 bajnoki meccsük mérlege: 37 siker, 1 döntetlen.

Gyöngyös a Heves megyében vezeti a tabellát (14 meccs, 12 győzelem, 2 döntetlen). A címvédő tavaly is veretlenül zárta a bajnokságot (30 meccs, 27 győzelem, 3 döntetlen). Az NB III is közel volt, az osztályozó első meccsén hazai pályán nyertek Mórahalom ellen (2-0), visszavágón a 86. percig továbbjutásra álltak, de a hajrában bekapott két gól megpecsételte a sorsukat (5-1).

Szabolcsban az újonc Balkány csapata áll (15 meccs, 11 győzelem, 4 döntetlen) az élen. 2014-15-ös szezon végén estek ki a megye I-ből, az előző kiírásban a megye II-ben szerepeltek, amit vereség nélkül (30 meccs, 29 győzelem, 1 döntetlen) abszolválták. Utoljára 2015. júniusában kaptak ki.

Még három olyan csapat van az első négy osztályban, akik ősszel nem szenvedtek el vereséget. Mind a három csapat a megyei bajnokságban szerepel!

Fejér megyében Iváncsa (15 meccs, 13 győzelem, 2 döntetlen). Címvédő a papírforma alapján zsinórban az ötödik alkalommal lehet a megye bajnoka. Nyár elején az osztályozón (NB III-ért) nagyon kevesen múlt a csapat számára az osztályváltás. 28 bajnoki meccsen vannak túl vereség nélkül.

Bács megyében a tiszakécskei Duna Aszfalt (14 meccs, 13 győzelem, 1 döntetlen) vezeti a bajnokságot. Tavaly ezüstérmet akasztottak játékosok nyakába. Ősszel összesen 3 gólt kaptak, az utolsó fordulóban kettőt.

Nógrádban Balassagyarmat lett az őszi bajnok (12 meccs, 10 győzelem, 2 döntetlen), tavaly a negyedik helyen végeztek. Ősszel hazai pályán nem kaptak gólt, idegenben is csak hármat.

Balatonfüred Veszprémben nem talált nála jobbat az ősz folyamán (15 meccs, 14 győzelem, 1 döntetlen). A gárda tavaly az NB III-ban szerepelt.