Antal Viktória a szombathelyi egyetem másodéves hallgatója (gyógytestnevelő szakon), illetve az NB II-es egyetemi csapat liberója.

Elsőként a 20 éves tapolcai sportoló rövid bemutatkozása.

Középiskola 10. osztályában kezdtem el röplabdázni versenyszerűen. Egy sulis röplabda meccs után jött oda hozzám egy akkor végzős lány, hogy ügyesen játszottam, és nem-e lenne kedvem náluk, Gyenesdiáson játszani? Elmentem az augusztusi edzőtáborukba, és ott is ragadtam. Nagyon szerettem az egész egyesületet, szuper társaság volt! Több barátságot is kötöttem, egy akkori csapattársammal a mai napig sokat járunk össze. Sok szép közös emlékem van abból a 3 évből, a legemlékezetesebb talán a grazi nemzetközi torna volt, ahol első helyezést értünk el, igaz ott csere játékos voltam.

Egy hónappal ezelőtt, 3 szaktársammal sikerült bejutnunk a debreceni sportfesztivál keretébe megrendezett strandröplabda bajnokság legjobb 10 egyetemi csapata közé. Szuper 3 nap volt, nagyon sok csapattal mérkőztünk meg. Innen már nem sikerült továbbjutnunk, sajnos az egyik társunk lesérült.

Röplabda előtt rengeteg sportágat kipróbáltam - néptáncoltam, akrobatikus rock and rolloztam, judoztam, illetve rendszeresen vittek atlétikai versenyekre. Középiskolás éveimből a Göcsej Harci Túra nevezetű 4 fős katonai csapatversenyből van sok szép kupám, érmem, illetve ezek által rengeteg nyereményben, utazásban volt részem. Középiskolában sport szakon tanultam, ebből kifolyólag olyan kötelező tantárgyaink voltak, mint például az úszás, gimnasztika, edzésgyakorlat, küzdősportok stb.. Szóval szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi mindent volt alkalmam kipróbálni és rengeteg sok szép dologban volt részem.

Pénteken a csinos lány egy másik arcát mutatta meg. De erről beszéljenek a képek.