Tomozi Barbara eddig a férfiak között tekézett Bábolnán, ősztől már az ország egyik legjobb női tekecsapatában folytatja a pályafutását.

Már négy megyéből (Komárom, Győr, Vas, Zala) érkeztek nevezések a magazinunk által kiírt páros teke kupára. Neveztek Bábolnáról, Győrből, Győrújfaluból, Petőházáról, Répcelakról, Vonyarcvashegyről…..

A 14 éves szentgotthárdi Karba Noel három éve kezdett el tekézni, ma már a korosztályában Európa legjobbjai közé tartozik.

Kakuk Leventével, a Répcelak ötszörös világbajnok tekésével évet értékeltünk.

Egy olyan verseny, ahol olyan játékosok versenyezhetnek egymás ellen, akik más bajnokságban, kupákon nem, alig, vagy egyáltalán nem találkozhatnának.

Német Enikő (Győrújfalu tehetsége) tavaly igazolt Ausztriába, májusban megjárta a teke világbajnokságot, júniusban megnyerte az U18-as országos egyéni bajnokságot.

Ráadásul nagyszerűen tekézik a lassan 15 éves Jezsoviczki Anna, akit az élete első világbajnoksága után kerestük fel.

2013-ban világbajnokok voltak, 2015-ben bronz-, az idén ezüstérmesek.

Ivanyik Richárd és Németh Máté, a teke U18-as világbajnokságon párosban bronzérmet nyertek. Kazincbarcika fiataljával, Ivanyik Richárddal a sikerről.

Kakuk Levente pedig a jók közül is a legjobb.


2007, 2010, 2011, 2013 után újra a Zalaegerszeg az ország legjobb tekecsapata. A bajnokavató után Kozma Károllyal beszélgettünk.A Szuperliga utolsó fordulója előtt már szinte biztos, hogy Kakuk Levente, a Répcelak válogatott tekése nyeri meg a pontversenyünket, lesz a bajnokság legjobbja.


Zalaegerszeg 2012 után újra bajnok lehet, Répcelak ötödször is bronzérmes.


Szeged Európa második legjobb tekecsapata.


Ki lesz az idén az ország legjobb tekecsapata?


Kakuk Levente kiváló formában és a pontversenyünk első helyén.


Ország legjobb csapatai, akik nincsenek a reflektorfényben. Elsőként a Szeged tekecsapata.


Az Ajkához közeli tósokberéndi 18 éves Falusi Liliána Ausztriában döntögeti a bábukat.


Teke férfi Szuperliga: Az idén először közöljük a saját magunk (sziasport.com) által létrehozott pontversenyünk állását.


Szeged, Répcelak, Rákoshegy. És mennyi lesz a Final4-ben?

Kövess minket