Negyeddöntő. - Sportportre.com Arca versenyünket januárban hirdettük meg, májusig 15 lány nevezett be.

- A 15 lányt két csoportba soroltuk. A zsúri pontjai alapján mindkét csoportból 4-4 lány jutott a negyeddöntőbe.

- Negyeddöntőbe jutott 8 lányt 4 párba soroltuk, a sportban ismert playoff rendszer szerint. 1 pár: A csoport első helyezettje- B csoport negyedikje, 2. pár: A csoport másodikja- B csoport harmadikja……és így tovább.
Párokból azok a lányok jutnak tovább, akik a 9 tagú zsűritől legalább 5 szavazatot begyűjtenek. (Másik 4 lány vigaszágra kerül)

- Az 4 elődöntős lányt 2 párba soroljuk. 1 pár: a negyeddöntő 1. párosának nyertese- a negyeddöntő 2. párosának nyertese. 2 pár: a negyeddöntő 3. párosának nyertese- a negyeddöntő 4. párosának nyertese.
Párokból azok a lányok jutnak a döntőbe, akik a 9 tagú zsűritől legalább 5 szavazatot begyűjtenek. (Másik 2 lány vigaszágra kerül).

- Döntőbe a két elődöntő nyertese, illetve a vigaszágról egy lány kerül be.

- Döntős lányokat elhívjuk egy nyári kisebb bikinis fotózásra, majd a végén eredményt hirdetünk.

- Verseny nyertese 100.000 ft-ban részesül.

Mind a 15 lányt, illetve a zsűri tagjait itt találod meg


NEGYEDDÖNTŐ


1. pár
Szeghalmi Vivien

A szolnoki Szeghalmi Vivien, a Testnevelési Egyetem elsőéves hallgatója. Nemrég újra kezdte a fitnesz, ősztől versenyezni fog, régebben több sportágban is kipróbálta magát (úszás, Fit-Kid, atlétika, kosár-, röplabda). Megyei, országos, nemzetközi versenyeken 160 érmet gyűjtött be. Legbüszkébb arra, hogy Fit-Kid Európa-bajnok.

képek, interjú itt
Fekete Gabriella

Fekete Gabriella, a DEAC (futsal) és a Nyíregyháza (nagypálya) 23 éves focistája. Debrecennel az élen állnak a bajnokságban, a Nyíregyházával a harmadikok lettek.
Képek, interjú itt


2. pár
Hegedüs Fruzsina

Hegedűs Fruzsina, a 18 éves budapesti zumba oktató. Fruzsina latin versenytáncos volt. Ősszel felkerültek a C osztályból a B-be. Jelenleg nem táncol, pár nélkül van.

képek, interjú itt
Marosvölgyi Noémi

A 25 éves budapesti Marosvölgyi Noémi, világbajnok rúdtáncos, itthon Art kategóriában 5 éve veretlen, saját stúdiójában edző, ruhatervező (saját márkás sportruházat).

Képek, interjú itt


3. pár
Rácz Nikolett

A 18 éves mogyoródi Rácz Nikolett atletizált a KSI-ben, majd az Opera gyermekkórusában énekelt. Jelenleg kenuzik, célja a felnőt válogatottság, és az Olimpia. 4-szeres sárkányhajó világbajnok.

képek, interjú itt
Szlovák Enikő

A pécsi 24 éves Szlovák Enikő Testnevelési Egyetem hallgatója, a TFSE NB II-es kézilabdázója és a HellóLányok strandkézilabda csapat tagja, a sport mellett modellkedik és utánpótlásedző

Képek, interjú


4. pár
Juhász Vanda Tamara

Juhász Vanda Tamara Fehérvárcsurgón élt, Előbba Madách Musical Tánciskolában, majd a Talentumban, később a Magyar Táncművészeti Egyetemen tanult modern tánc szakon. Ma az ExperiDance 22 éves táncművésze.


képek, interjú itt
Véber Melani

A pécsi 18 éves Véber Melani, a helyi művészeti iskolában tanulója modern tánc szakon. Most érettségizik, ősztől marad Pécsett ötödéven, illetve ha minden úgy megy ahogy szeretné, akkor Budapesten lesz ösztöndíjas Fodor Zoltán társulatánál.


Képek, interjú itt
-

Kövess minket