Egy perc Karcagi Laurával, a Latin Magyar Bajnokság ezüstérmesével.

Február első hétvégéjén rendezték meg Budapesten a TáncSport Magyar Bajnokságokat, illetve a Hungarian Dance Opent.Karcagi Laura – Miha Žerjav páros szombaton a Latin Magyar Bajnokságon (35 induló), majd vasárnap az International Latin Openen is (53 induló) ezüstérmes lett.

Verseny után Laurát kerestük fel.Ez a volt a pályafutásod legjobb hétvégéje?

Abszolút. Rengeteget készültünk erre a hétvégére. Fizikálisan és mentálisan is nagyon fel lett építve, hogy ezen a napon a maximumot hozzuk ki magunkból. Úgy érzem, hogy életem legjobb formáját tudtam nyújtani. A párommal, Mihával ez volt az első közös magyar bajnokságunk. Sikerült nagyon kiegyensúlyozottan és felszabadultan táncolnunk. Öröm volt minden pillanata. Szombaton a 2. helyet céloztuk meg, amiért nagyon nagy harc volt, de végül beért a munka gyümölcse és sikerült megszereznünk. Nagyon boldogok voltunk.
A vasárnapi nemzetközi verseny viszont még annál is jobban sikerült, mint ahogy vártuk. Az Open már csak "hab a tortán" volt. Igazi öröm tánc. Talán ezért is értünk el ilyen jó eredményt.67-ek vagytok világranglistán, az év végén hol szeretnétek állni?

Ebben az évben szeretnénk bekerülni a világranglistán a legjobb 50 páros közé. Ehhez még sok utazás és verseny vár ránk, de nagyon keményen dolgozunk érte.

Fotók: Vajay Attila

Névjegy: Karcagi Laura

Név: Karcagi Laura Sportág: versenytánc Egyesület:: Stúdió 2000
Lakhely: Szigetszentmiklós Szül: 1996. 05. 16.

Bemutatkozó interjú itt

Az eredményeit, a pályafutását itt tudod követni